У розділі "Вирубки для пряників" Ви знайдете велику кількість окремих вирубок (форм) для приготування пряників, мастики та марципану.
завдяки нашим формам Ваші витвори мистецтва будуть більш акуратні. Так само використання форм прискорить процес і заощадить Ваш дорогоцінний час.
Правильне використання пластикових вирубок для пряників, мастики та марципану
1. Візьміть шматок тіста, мастики або марципану і розкачайте акриловою качалкою на силіконовому, тефлоновому килимки або пергаменті.
2. Візьміть необхідну вирубку для пряників, мастики та марципану і видавіть нею необхідну форму.
3. Приберіть надлишки тіста, мастики або марципана.
4. Використовуйте готовий вирізаний елемент.
5. Після використання протріть пластикову форму серветкою, або промийте під проточною водою.
6. Витріть насухо пластикову форму.
7. Складіть пластикову вирубку для пряників, мастики та марципану в коробку до наступного використання.
Вирубку для пряників - ЗАБОРОНЕНО МИТИ В ПОСУДОМОЙОВОЧНІЙ МАШИНІ АБО ВАРИТИ В КИП'ЯТКУ, а також випікати у формі!!!