Теоретична частина:
-заміс простого та смачного пряничного тіста
-створення та розпис пряничної м'якої іграшки
-види айсингу
-всі можливі способи заливки пряників
- як і де краще сушити залиті пряники
-всі можливі способи перенесення малюнка
-робота з трафаретами та аерографом
-необхідний інструмент
Практична частина:
-кожен учасник заллє 3 пряника( тигр-символ наступаючого року, сніговик, пряник з декупажем "зруб дерева")
-вивчимо способи заливки
- вивчимо класичну заливку пряника
- відпрацюємо елементи пайпінгу
- навчимося правильно тонувати залитий пряник
-створення обсягів за допомогою тіней та розпису фарбами
- розкриємо секрети заливки великих елементів
-декупаж на пряник+ зруб дерева
Заняття триває 1 день
9: 00-19:00
Кава, чай, вода, печиво - надається.
Обід- за бажанням учасників оплачується окремо.
Кожен учасник у подарунок отримає форму з трафаретом власного виробництва.
5 вересня Харків
19 вересня-Суми
3 жовтня-Запоріжжя
17 жовтня-Київ
31 жовтня -Дніпро28 листопада - Черкаси
5 грудня - Полтава
Доступні опції
Повідомити коли з'явиться необхідна опція
Якщо товар залишився у постачальника і не знято з виробництва, то ми спеціально для Вас замовимо його. Як тільки товар надійде до нас, ми повідомимо Вас поштою

Теги: Навчальний практичний майстер клас "Імбірно-медові пряники"