У розділі "Набори (вирубка + трафарет) / Янголята" Ви знайдете більше 2000 проектів на різні теми для пряників, печива та тортів.
Завдяки нашим формам і трафаретам Ви зможете прискорити процес вирізання за формою потрібного елемента, процес перенесення малюнка і заощадить Ваш дорогоцінний час.
У даному розділі Ви знайдете набори до будь-якого випадку життя. Також є функція купівлі пластикових форм і трафаретів окремо. Ви можете придбати при необхідності тільки форму для пряників або трафарет.
Як спекти гарний рівний пряник?
- Розкотайте тісто качалкою, виріжте пластиковою формою і випікайте в духовці на пергаменті або силіконовому килимку.
- Випікати при температурі 150-160 градусів до золотистого кольору.
- Після того, коли пряник приготувався, виймайте його з духовки та придавіть рівною дошкою зверху.
Правильне використання пластикових вирубок (форм) для пряників, мастики та марципану
- Візьміть шмат тіста, мастики або марципану і розкотайте акриловою качалкою на силіконовому, тефлоновому килимку або пергаменті.
- Візьміть необхідну вирубку для пряників, мастики, марципану та видавіть нею необхідну форму.
- Приберіть надлишки тіста, мастики або марципану.
- Використовуйте готовий вирізаний елемент.
- Після використання протріть пластикову форму серветкою або промийте під проточною водою.
- Витріть насухо пластикову форму.
- Складіть пластикову вирубку для пряників, мастики та марципану в коробку до наступного використання.
Вирубку для пряників - ЗАБОРОНЕНО МИТИ В ПОСУДОМІЙНОЇ МАШИНІ або варити в кип'ятку, а також випікати у формі!!!
Правильне використання трафаретів:
- Підготуйте пряник або торт для перенесення малюнку.
- Прикладіть трафарет на місце, де буде Ваш малюнок.
- За допомогою айсингу, або гелевої фарби та аерографа, притримуючи трафарет, перенесіть малюнок.
- Промийте трафарет під проточною водою і витріть сухою серветкою.
- Складіть трафарет до наступного використання.
Трафарет багаторазовий при правильному використанні.
Пластикові трафарети - ЗАБОРОНЕНО МИТИ В ПОСУДОМІЙНОЇ МАШИНІ АБО ВАРИТИ!